GTA 6 obdrželo netradiční upoutávku
i Zdroj: Rockstar Games
Grand Theft Auto 6 Novinka GTA 6 obdrželo netradiční upoutávku

GTA 6 obdrželo netradiční upoutávku

David Bernard

David Bernard

13. 4. 2024 12:00

O popularitě herní série Grand Theft Auto není třeba polemizovat. Oči milionů fanoušků se 5. prosince 2023 po zhlédnutí upoutávky na očekávaný šestý díl zalily radostí. K dnešnímu dni se autoři traileru mohou pyšnit 185 miliony zhlédnutí, což vypovídá o mnohém. YouTuber Andrew Levitt nyní přispěchal s předělávkou, která využívá pouze reálné záběry.

Reklama

  • GTA 6 obdrželo netradiční upoutávku
  • YouTuber Andrew Levitt využil výhradně reálné záběry
  • Upoutávka se snaží věrně kopírovat originální trailer

Ačkoliv se hry díky čím dál více propracovanější grafice pomalu blíží k hranicím fotorealismu, stále je lze od skutečného života a světa velmi rychle rozeznat. Občas se nicméně najde nadaný tvůrce, který si s pomyslnou linií realismu rozhodne zalaškovat. To platí i pro YouTubera Andrewa Levitta, který vytvořil velmi detailní předělávku upoutávky na nesmírně očekávané Grand Theft Auto VI, a to za použití výhradně reálných záběrů.

Realistická upoutávka je složena z nově natočených i veřejně známých záběrů, které Levitt sestříhal do vskutku věrné adaptace původního traileru. Aby toto fanouškovské dílo mohlo vzniknout, musel se Levitt vydat do amerického města Miami, v jehož pomyslném prostředí se bude GTA 6 odehrávat. Samotnou cestu a tvůrčí proces přibližuje v následujícím videu.

Musíme uznat, že se jedná o opravdu věrnou, propracovanou a místy i vtipnou předělávku, která autora zcela jistě stála mnoho úsilí. Grand Theft Auto VI by mělo dorazit během roku 2025, a to na herní konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. 

Spekulace poukazují na možný odklad GTA 6
i Zdroj: Rockstar Games / Take-Two Interactive

Spekulace poukazují na možný odklad GTA 6

Produkce městské akce od Rockstar Games údajně nabrala zpoždění, začíná se mluvit o možném odkladu.

25. 3. 2024 09:08
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama