nintendo-3ds-a-jeho-obrozeni
Donkey Kong Country Returns 3D Článek Nintendo 3DS a jeho obrození

Nintendo 3DS a jeho obrození

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 4. 2013 22:41 4
Reklama

Ještě teplá je informace o plánovaném restartu konzole Nintendo 3DS, nyní vám však na základě poslední prezentace Nintendo Direct přinášíme konkrétnější informace o titulech, jež se pokusí tuto nepříliš dobře se prodávající platformu oživit.

Zelda Zelda Zelda

Zelda se dočká rovnou trojice nových titulů - tím nejzásadnějším bude nová hra zasazená do světa hry The Legend of Zelda: A Link to the Past, jež vyšla před více než dvaceti lety, 1992, a to na herní systém NES. Vydání je plánováno na konec letošního roku.

Vedle toho se ale hráči dočkají v rámci funkce Virtual Console rovnou dvojice dalších titulů. The Legend of Zelda: Oracle of AgesThe Legend of Zelda: Oracle of Seasons jsou tituly původně vyvinuté Capcomem pro Gameboy Color a půjde tedy o remake. Bez zajímavosti však není, že obě hry jsou navzájem velmi provázané a zážitky ve hře jedné odemykají lokace ukryté v té druhé. Vyjít by oba tituly měly již 30. května!

Mario a ti druzí

Jen Zeldou ale není Nintendo živo a vedle toho se tedy na majitele 3DS řítí i tituly další. Zmiňovaným Mario Party titulem je Party like it’s the Year of Luigi. Hra přinese sedm různých her a celkem 81 miniher, každá řízená vlastními pravidly. Vyjít by hra měla někdy během zimy.

Zatím beze jména je další titul ze série Yoshi's Island. V pořadí již třetí hra série je zatím bez bližších informací i bez předpokládaného data vydání. Na podrobnosti si tedy fanoušci budou muset ještě chvíli počkat.

A příznivci sportu v teple u obrazovky se budou moci chopit golfových holí v rámci titulu Mario Golf: World Tour - exkluzivní 3DS záležitosti s bohatou podporou síťové hry. Otázkou je, nakolik něco takového v našich končinách budeme moci využít.

Donkey Kong se taktéž dočká nové pozornosti v rámci třetího rozměru kapesní konzole Nintenda, a to rovnou dvojicí titulů. Donkey Kong Country Returns 3D je remakem původně Wii titulu s osmičkou nových úrovní nalepených na konec hry a s patřičně optimalizovaným ovládáním. Vyjít má 24. května. Mario and Donkey Kong: Minis on the Move je pak logických rychlíkem, kde má hráč za úkol na dotykové obrazovce konzole skládat cestu postavičkám utíkajícím po obrazovce vrchní. 180 úrovní, čtyři módy a možnost tvorby vlastních úrovní se k nám dostanou již 9. května.

To zbylé

Mezi další oznámené či představené tituly patří Animal Crossing: New Leaf Hardware Bundle, jež, jak název napovídá, bude provázet speciální edici konzole 14. června. Vedle toho ale titul vyjde samozřejmě i samostatně.

Dále již jen rychlíkovým výčtem: Professor Layton and the Azran LegacyShin Megami Tensei IV, Mario & Luigi: Dream Team Bros. a trojice titlů od vývojářů ze studia sympatickým jménem LEVEL-5: The Starship Damrey, Bugs vs Tanks!, Attack of the Friday Monters! A Tokyo Tale.

Inu, je to zkrátka výčet moc pěkný a jedná se o slibný soubor titulů. Uvidíme a necháme se překvapit, zda takováhle nálož dokáže něco udělat s prodeji této zatím nepříliš úspěšné kapesní platformy. Teď jen, aby všechny ty hry nebyly takzvaně na jedno brdo! Na pro 3DS snad osudový Nintendo Direct se můžete podívat zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama