strategicka-spoluprace-10tackle-a-climaxu
Novinka Strategická spolupráce 10tackle a Climaxu

Strategická spolupráce 10tackle a Climaxu

sleepless.

sleepless.

6. 8. 2007 15:57
Reklama

Stále se rozrůstající německá společnost 10tacle Studios, která v několika zemích Evropy (např. Maďarsko, Slovensko, Belgie) a Asie zaměstnává přes 400 lidí, oznámila uzavření strategického partnerství s nezávislou britskou vývojářskou společností Climax Group. Ono partnerství přitom vychází z faktu, že 10tackle získá 29ti procentní podíl v Climax Group a stane se tedy jedním z největších akcionářů.

10tackle Studios a Climax Group budou v rámci svého partnerství spolupracovat na dvou titulech, které spadají do akčního a fantasy žánru, ale zároveň budou mít co dočinění s virtuálním online světem, který byl představen letos v březnu, a na jehož vývoji se společnými silami podílí 10tackle a MTV (Viacom Germany).

„Na základě dohody našich společností dojde k realizaci vývojářské spolupráce, která patří v oblasti PC, next-gen a online zábavy k těm největším. Climax Group má na svém kontě řadu let zkušeností s vývojem a má k dispozici osvědčenou technologii, na níž se dá v průběhu několika následujících let úspěšně stavět. Navíc je Climax vývojářem titulů pro řadu prominentních vydavatelských společností. Obě společnosti se perfektně doplňují co se vývoje a produkce týče. Jsme opravdu šťastní, že jsme pro posílení našich vývojových aktivit našli tak zkušeného partnera a v současné době vážně zkoumáme možnosti, jak Climax Group integrovat úspěšně do naší organizace“ komentoval uzavření strategického partnerství CEO 10tackle Studios Michele Pes.

CEO Climax Group Karl Jeffrey pak dohody s 10tackle Studios komentoval následovně: „Věříme, že je 10tackle Studios pro Climax ideální strategický partner. Společně máme ty nejlepší předpoklady pro to, abychom vyprodukovali mezinárodní next-gen projekty té nejvyšší kvality a staly se pionýry v oblasti vývoje pokročilých online herních světů a sociálních sítí“.

Spol. Climax Group je kromě jiného odpovědná za hry v sérii MotoGP, v současnosti vyvíjí Silent Hill Origins pro PSP a obecně za poslední roky vytvořila pro své partnery desítky her. Ostatně část portfolia Climax Group najdete na její oficiální stránce.

Spol. 10tackle Studios v současné době připravuje (ve svém slovenském studiu) next-gen akci Elveon, Codename: Panzers - Cold War, vydala RTS War Front, sadu závodních GRT titulů a další hry. Informace o tom, co 10tackle připravuje najdete na její homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama