prvni-detaily-o-gta-chinatown-wars
Novinka První detaily o GTA: Chinatown Wars

První detaily o GTA: Chinatown Wars

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

7. 8. 2008 09:16 1
Reklama

Od oznámení hry Grand Theft Auto: Chinatown Wars na letošní E3 bylo kolem tohoto titulu prakticky ticho po pěšině. Kromě pár informací o tom, že ve hře bude pravděpodobně přítomný multiplayer prostřednictvím Wi-Fi připojení se o hře neví prakticky nic. Možná až doteď. V jednom průzkumu, který rozeslala společnost Rockstar bylo i pár otázek, které se zaměřovaly na "jednu konkrétní hru, která vyjde brzy." Podle oněch možností v průzkumu se dá odvodit, že by se mohlo jednat právě o GTA: Chinatown Wars.

Hned první položka je totiž otevřený svět, ve kterém by se hráči mohli volně pohybovat, sledovat změny počasí, plynoucí život a sami si vybrat misi, kterou by chtěli plnit. Jako druhou položkou je tu (doslova) dospělácký příběh. Dočkáme se příběhu outsidera, který změní život v podsvětí velkého města. Ze začátku bysme se měli ocitnout v roli obyčejného zlodějíčka, z něhož bychom se vypracovali až na Big Bosse podsvětí. Dalším bodem je multiplayer, který má nabídnout hned několik módů, včetně závodních a kooperativních. To vše za pomocí wi-fi připojení. Další, pro nás důležitou informací je herní doba, která se prý blíží dvaceti hodinám reálného času při počtu více než sedmdesáti misí. Mezi nimi by se měly také objevit minihry, které by měly využívat ovládání stylusem. Jako příklad je uvedeno skládání odstřelovačské pušky předtím, než s ní vylezeme na mrakodrap a někoho připravíme o hlavu, nebo páčení zámků. Posledním prvkem by mělo být jednoduché vyvolání už dokončených misí. Zkrátka a dobře, pokud nějakou misi splníte, přidá se vám do samostatného menu, z nějž si jí můžete kdykoliv zopakovat.

Je ale třeba říct, že všechny informace jsou zatím ve fází drbů a nepotvrzených zpráv, tudíž je třeba se na ně i tak dívat. Jenže když si k tomu připočteme obrovskou snahu Nintenda, které požaduje po všech serverech, které je uveřejnily okamžité stažení, tak to vypadá, že na tom přeci jen něco bude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama