3ds-se-pochlubi-sirokou-nabidkou-her
Novinka 3DS se pochlubí širokou nabídkou her

3DS se pochlubí širokou nabídkou her

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

30. 6. 2010 09:24 3
Reklama

Všichni majitelé handheldu Nintendo DS se jistě shodnou na tom, že ačkoliv je s ním velká švanda, tak by si určitě zasloužil daleko pestřejší spektrum dospělých her, které jsou pro něj vydávány. Je sice pravda, že vedle GTA: Chinatown Wars, což je zdaleka nejzprofanovanější titul, tu máme třeba port Resident Evilu nebo hororovou sérii Dementium, ale poměr dospělých a "pro celou rodinu" her je stále jasně ve prospěch rodinných titulů. Karta by se mohla obracet v případě na letošní E3 oznámeného 3DS. Alespoň to tvrdí šéf firmy THQ, Danny Bilson.

Právě jeho společnost totiž vyvíjí handheldovou verzi série Saint's Row a v souvislosti s ní se Bilson pozitivně vyjádřil o Nintendu jako o firmě, která rozhodně má zájem na to, aby se z 3DS stala skutečně platforma naprosto pro všechny. "Z toho, co jsem já pochopil z jednání s Nintendem, nemají naprosto žádný zájem na tom, aby 3DS někdo vnímal výlučně jako platformu pro malá děcka. Trh s hrami by se tak mohl podobat jak tomu DSkovému, tak hrám pro PSP, kde jsou většinou hry pro dospělé."

A přizvukuje mu v tom i šéf americké pobočky Nintenda, Reggie Fils-Aime. "Hned od začátku budeme do zákazníků pumpovat tituly jako Kid Icarus, hned poté přijdou i série jako Metal Gear nebo Resident Evil. Vybere si každý." Rozhodně dobrá zpráva. Zatloukání hřebíků pomocí stylusu a vaření polívek na DS je sice na chvilku zábava, ale předpokládáme, že většina z vás dá i tak přednost pořádnému Metal Gearu před další Cooking Mamčou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama