nasup-oznamenych-her-pro-3ds
Novinka Nášup oznámených her pro 3DS

Nášup oznámených her pro 3DS

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 9. 2010 13:49 1
Reklama

Ať už chceme, nebo ne, dnešní den se točí kolem Nintenda 3DS. Po prvních kusých informacích, za kolik a kdy se bude konzolka prodávat, přinášíme to nejdůležitější – seznam zajímavých her, na základě kterých byste se měli rozhodnout, zda do nového handheldu jít či nikoliv. Nebudeme vás dále zdržovat, jdeme na to:

Driver 3D
Tady asi netřeba nic moc vysvětlovat. Série Driver se chce zbavit ne zrovna přesvědčivé minulosti, takže jak už sami dobře víte, vývojáři plánují další díl. V něm se bude řešit původní příběh a doufáme, že se vyřeší. A aby toho Drivera nebylo málo, chystá se i tahle 3D verze, která se pravděpodobně poveze na nové vlně a snad zaujme dostatek hráčeů. Nic konkérntího, kromě obrázků zatím ale nevíme.

Metal Gear Solid 3DS: Snake Eater
Kromě obrázků, které naleznete v pásu pod novinkou společně s obrázky pro všechny ostatní hry, je poměrně důležité vypíchnout trailer 3DSkového Metal Gearu. Jedině na něm totiž uvidíte grafiku hry v pohybu a můžeme jen doufat, že tohle bude přesně ten výsledek, který příští rok dostaneme. Co víc, Snake Eater převezme některé povedené prvky PSPčkového Peace Walkera a můžeme se pravděpodobně těšit také na kooperaci.

Resident Evil: The Mercenaries
Vypadá to, že lidé z Capcomu chtějí trhnout rekord a na 3DS chystají rovnou dva díly série Resident Evil. O té první, větší hře už víte a čerstvé obrázky naleznete pod novinkou, o Mercenaries však píšeme poprvé. Na druhou stranu, nepůjde o nic zas až tak nového – čekejte hratelnost módu Mercenaries z Resi 4 a 5 s nějakým tím vylepšením. Na mysli máme především online kooperační režim, který by snad mohl všechny Resi pozitivní uspokojit.

Sprinter Cell 3DS
Poohlédnete-li se za posledním dílem série Sprinter Cell, musíte uznat, že se nový přístup vývojářům z Ubisoftu vydařil. Není proto divu, že chystají příběh Sama Fishera i na 3DS a jak vidno na prvních obrázcích, ve stylu právě zmiňovaného Conviction. Nic zásadního a podstatného o hře v tuto chvíli nevíme, na druhou stranu, obrázek si všichni asi umíte udělat sami.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time
O tom, že se na 3DS objeví také předělávka Zeldy s podtitulem Ocarina of Time, už pravděpodobně víte, dosud jste ale možná ještě nezahlédli nové obrázky, které se nachází kdesi ke konci dlouhého pásu pod novinkou. Hledejte a zřete roztomile vypadající screenshoty, které slibují opravdu perfektní podívanou. A o hratelnost se rovněž nebojíme.

Paper Mario 3DS
A kolečko uzavíráme Mariem, konkrétně 3DS předělávkou povedeného Paper Mario. Ono sledovat, jak se vývojáři popasují s hlavním prvkem hry, tedy přepínáním z 2D do 3D ve 3D!! Tohle už zní docela hardcore a je jasné, že Mario bude žít i nadále! Dočkáme se ho příští rok, jako dalších zajímavých titulů, které se určitě na Hrej budou do března 2011 probírat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama