v-zari-si-lide-poprve-vyzkousi-vitu
Novinka V září si lidé poprvé vyzkouší Vitu

V září si lidé poprvé vyzkouší Vitu

Ondřej Švára

Ondřej Švára

25. 7. 2011 15:32 1
Reklama

Zářijová herní výstava Tokyo Game Show bude pro veřejnost první příležitostí, jak si osobně vyzkoušet nový handheld Sony PS Vita. Na svém blogu to potvrdil manažer společnosti Hiroshi Kawano. Uvedl, že na veletrhu bude přítomno tolik stánků s Vitou, že si ji bude moci osahat skutečně každý. Zda si lidé budou moci zahrát totéž, co na E3, tedy například Uncharted: Golden Abyss, zatím není jisté, ale nanejvýš pravděpodobné.

Do září chce Sony také definitivně předložit veškeré technické údaje handheldu a termín jeho vydání. Buď již za měsíc na německém GamesComu, anebo právě v Tokyu se novináři dozvědí, zda Vita stihne vánoční trh a pokud ano, tak v kterém regionu. Zatím se spekuluje o přednostním vydání v domovském Japonsku.

PS Vita se v základní verzi s jednodušším wi-fi připojením bude prodávat za 249 dolarů a vývoj softwaru dosud oficiálně přislíbilo na osmdesát studií. Vita se má mimo jiné stát domovem značek, které jsou jinak spjaty spíše s PC a velkými konzolemi. V první řadě jmenujme Ridge Racer, Uncharted, nebo Call of Duty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama