rollercoaster-tycoon-se-objevi-na-3dsku
Novinka Rollercoaster Tycoon se objeví na 3DSku

Rollercoaster Tycoon se objeví na 3DSku

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 9. 2011 14:58
Reklama

Chris Sawyer si v roce 1999, kdy vyšel RollerCoaster Tycoon, získal srdce dalších hráčů. Vytvořil úspěšnou strategickou sérii, v níž hráči budovali a provozovali zábavní parky. Koncept se uchytil, a tak série RollerCoaster Tycoon může chlubit více než 11 miliony prodaných kopií. Další přibudou příští rok v březnu, Atari totiž oznámilo, že vydá RollerCoaster Tycoon 3D, premiérový dál série pro handheld Nintendo 3DS.

Hra od úspěšného amerického studia n-Space (mimo jiné vytvořilo hry série Call of Duty pro DS) nebude portem žádného z předchozích dílů, jde o úplně nový titul, který ale na klasickou hratelnost oblíbené série naváže. Vaším cílem tak bude postavit ekonomicky prosperující zábavní park plný báječných atrakcí, jež snadno postavíte pomocí dotykového displeje. Největším lákadlem pro návštěvníky opět budou horské dráhy, jejichž úspěch závisí pouze na vaší kreativitě.

Jedinou výraznější novinkou má být příběhový mód Coaster Story, který vám po splnění různých misí odemkne nové atrakce a doplňky pro park. Tvůrci také hodlají využít vlastnosti handheldu, vaše výtvory tak budete moci jednoduše sdílet s kamarády. O technickém zpracování toho moc nevíme, zatím byl zveřejněn pouze nicneříkající trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama