zlevneni-nakoplo-prodeje-nintenda-3ds
Novinka Zlevnění nakoplo prodeje Nintenda 3DS

Zlevnění nakoplo prodeje Nintenda 3DS

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 9. 2011 13:27 1
Reklama

Srpnové zlevnění podle očekávaní povzbudilo prodeje handheldu Nintendo 3DS, na americkém trhu dokonce o 260 % v porovnání s předcházejícím obdobím. Nintendo zde v minulém měsíci prodalo 235 tisíc kusů handheldu, z toho celých 185 tisíc přímo v devatenácti srpnových dnech po snížení ceny 250 dolarů na 170. Zlevněné Nintendo 3DS se skvěle prodává taktéž v Japonsku, kde bylo v minulém týdnu v čele žebříčků prodejnosti s 55 tisíci.

„Zákazníci velmi pozitivně reagovali na sníženou cenu,“ řekl Scott Moffitt, jeden z viceprezidentů americké pobočky Nintenda. „Díky zítřejšímu zahájení prodeje Star Fox 64 3D a nové plamenně červené barvy handheldu a vydání her Super Mario 3D Land a Mario Kart 7 později v tomto roce, nabídne Nintendo 3DS v předvánočním trhu vynikající zábavu za skvělou cenu.“

Další zprávy od Nintenda se dozvíme už příští týden. Na úterý 13. září, tedy ještě před zahájení výstavy Tokyo Game Show, je totiž naplánovaná konference, kde japonská společnost s nejvyšší pravděpodobností představí přídavné zařízení, které rozšíří Nintendo 3DS o druhou analogovou páčku. Očekávat můžeme i jiné novinky, o všem podstatném vás samozřejmě budeme informovat v našem zpravodajském serveru. Zatím se můžete mrknout, jak bude 3DSko s novou páčkou vypadat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama