mario-bude-hrat-tenis-i-na-nintendu-3ds
Novinka Mario bude hrát tenis i na Nintendu 3DS

Mario bude hrát tenis i na Nintendu 3DS

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 5. 2012 13:03
Reklama

Mario je povoláním instalatér, ale zvládá i spoustu dalších věcí – třeba hrát tenis. Nintendo tak pro handheld 3DS připravuje hru Mario Tennis Open, která vyjde 25. května. Fanoušci se mohou těšit na klasický arkádový tenis v podání populárních postaviček Nintenda. Ty tentokrát využijí i unikátní vlastnosti handheldu 3DS.

Vedle několika typů ovládání (pohybové, dotykové a klasické) se tak můžeme těšit také na 3D grafiku a multiplayerové funkce. Až čtyři hráči si budou moci vybrat z několika kompetitivních a kooperativních módů, které půjdou hrát jak lokálně, tak online. V nich si bude možné vybrat z různých postaviček, mimo klasických hrdinů jsou přislíbeni také Luma, Baby Mario nebo Dry Bowser. Postavy postupně odemknou ve hře, nebo je lze získat načtením speciální QR kódů.

Majitelé Nintenda 3DS si také díky funkci StreetPass budou moci vyměnit informace o svých hrdinech, samozřejmostí je pak možnost úpravy Mii charakterů. Chybět nebude ani spousta miniher, jež objevíte v jednom z přiložených videí. Nintendo nám tak na rok starý handheld přináší další oblíbenou značku, která jistě fanoušky Maria potěší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama