black-ops-declassified-do-konce-roku
Novinka Black Ops Declassified do konce roku

Black Ops Declassified do konce roku

Maggot

Maggot

5. 6. 2012 11:14
Reklama

Včerejší konference Sony vcelku běžným způsobem - rozumějte, bez jakéhokoliv nadšení - odhalila své unikátní Call of Duty pro handheld PlayStation Vita. Rýsuje se nám v dáli titul, který konečně začne prodávat tuto konzoli? Dost možná. Sony vypustila několik dalších detailů směrem ke Call of Duty Black Ops: Declassified, která, jak jsme se dozvěděli, vyjde v zimě tohoto roku.

Activision pak slibuje "kompletní Call of Duty zážitek," což by samotným fanouškům mělo stačit k tomu, aby se začali těšit. Hra tedy bude obsahovat kompletní online multiplayer, přičemž je velice dobře možné, že se dočkáme i tolik oblíbeného Zombie režimu. Původně se navíc mělo za to, že Declassified je portem prvního, či druhého Black Ops, pravdou ovšem zůstává, že nejspíše půjde o úplnou novinku.

Samozřejmě, Vita neunese tolik chaotického náporu jako velké konzole, stále je to ovšem velmi výkonný přístroj, který navíc spolupracuje se samotnou PS3 více než dobře, tudíž se dá vždy najít řešení. Konec roku bude pro Vitu extrémně úrodný. Pakliže se konzole neuchytí ani tehdy, pravděpodobně jí nepomůže už nic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama