nintendo-sbirani-minci-hrace-bavi
Novinka Nintendo: Sbírání mincí hráče baví

Nintendo: Sbírání mincí hráče baví

Marek Švrkala

Marek Švrkala

25. 7. 2012 16:41
Reklama

Arkáda New Super Mario Bros. 2 by se jistě líbila strýčku Skrblíkovi. Vše se totiž točí kolem mincí, které jako oblíbený instalatér v obrovském množství sbíráte. Jak tvůrci na podobný nápad přišli? Vysvětlení nabízí aktuální rozhovor Satoru Iwaty, šéfa Nintenda, na oficiálních stránkách japonské společnosti. Designéři prý v rané fázi vývoje diskutovali o tom, jak udělat co nejzábavnější úrovně. Dva z vývojářů neustále mluvili o mincích a zdůrazňovali, že hráče baví sbírat je.

V té době byla také dokončována hopsačka Super Mario 3D Land. Mario v ní na chvilku může mít nad hlavou kostku, z níž vyskakují mince. Tvůrci tuto myšlenku rozšířili a rozhodli se, že když poběžíte, můžete v získávat další mince. Cílem pro hráče by jich mělo být získat milion. Jenže milionová hranice je skutečně ohromná, a tak designéři Nintenda museli vymyslet i další cesty, jak její překonání umožnit. Mince tak získáte rovněž díky módu Coin Rush, kooperaci a funkci Street Pass.

Sbírání blyštivých penízků si budete moci užít od 17. srpna, kdy New Super Mario Bros. 2 dorazí do Evropy. Čekání si na Nintendu 3DS můžete zkrátit se čtveřicí zlevněných titulů ze starších zařízení. Klasické hopsačky Super Mario Bros. (NES), Super Mario Land (Game Boy), Super Mario Land 2: 6 Golden Coins (Game Boy) budou v rámci speciální měsíční akce v digitálním Nintendo eShopu průběžně zlevněnovány.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama