rockstar-sni-o-ultimatnim-gta
Novinka Rockstar sní o ultimátním GTA

Rockstar sní o ultimátním GTA

Erik Omar

Erik Omar

14. 12. 2012 19:13 7
Reklama

Studio Rockstar Games má sen - v budoucnu, až to technika dovolí, by chtělo vytvořit něco jako ultimátní GTA, které by kombinovalo všechna doposud vytvořená města. Na jedné obrovské mapě bychom se tak mohli prohánět po San Andreaském venkově i dálnicích Liberty City.

Za vývojáře tento smělý plán prozradil prezident Rockstar North Leslie Benzies v rozhovoru ku příležitosti desátého výročí GTA: Vice City a jeho vydání na mobilních platformách.

"Jednou bychom chtěli mít jeden velký svět obsahující všechna naše města, aby mezi nimi hráč mohl létat a znovu tak navštívit své oblíbené lokace. V tomto kontextu by byla reimaginace Vice City velmi zajímavá," odpověděl Benzies na otázku, jestli ještě někdy v sérii uvidíme (zmodernizované) Vice City.

Benzies se vyjádřil i k mobilnímu hraní, v němž vidí velký potenciál. Rockstar podle něj plánuje i nadále vydávat mobilní porty svých starších her. Vedle toho má studio ambici vytvářet i zcela nové tituly. Vše prý záleží na rychlosti pokroku v oblasti výkonu mobilů a tabletů.

Kdo ví, čeho se tak od Rockstaru v budoucnu dočkáme. Jestli bude příští generace technicky stačit, bylo by "ultimátní" GTA VI splněným snem. Pro začátek se však spokojíme s GTA: San Andreas pro mobily.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama