Don’t Starve možná zamíří i na Vitu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Don’t Starve možná zamíří i na Vitu

Don’t Starve možná zamíří i na Vitu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 1. 2014 18:59 1
Reklama

Nezávislé studio Klei Entertainment zaznamenalo s explorativní survival hrou Don’t Starve velký úspěch. Ještě před koncem roku si ji pořídil milion hráčů. Další pak přibyli letos, kdy se hra původem z PC a Macu objevila i na PlayStationu 4, a to zdarma i v rámci programu PlayStation Plus.

Vývojáři nyní doufají, že velký počet hráčů pomůže k úspěchu chystaného DLC Reign of Giants. „Díky nabídce PlayStation Plus si naši hru zkusilo mnoho lidí, kteří by to jinak neučinili a bavili se. Někteří z nich také vyzkoušeli PC verzi a možná se budou zajímat o plánované DLC,“ doufá komunitní manažer Klei Entertainment Corey Rollins, který bohužel neodhalil, kdy balíček vyjde.

Rollins ale serveru Edge ještě řekl, že se vývojáři pokusí Don't Starve portovat na Vitu a možná i smartphony a tablety. Tvůrci naopak momentálně nepomýšlí na druhý díl, stejně tak asi nebudou pokračovat ani ve svých předchozích titulech, jako je Mark of the Ninja.

„Abych byl upřímný, my opravdu rádi děláme nové věci. Rádi prozkoumáváme novinky a zkoušíme svoje možnosti. Dělali jsme všechno od logických her, 2D bojovky, po stealth hry a survival žánr jako teď Don't Starve. Nechceme dělat pokračování, aniž bychom cítili, že můžeme přinést něco nového. Ta možnost tu existuje, přemýšlení o možném navázání na Don't Starve ale bude potřebovat ještě nějaký čas,“ upřesnil další plány studia Corey Rollins.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama