Monster Hunter 4 Ultimate až příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Monster Hunter 4 Ultimate až příští rok

Monster Hunter 4 Ultimate až příští rok

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

27. 1. 2014 09:35 1
Reklama

Zatímco si lovci obřích příšer v daleké Asii užívají čtvrté pokračování unikátní série Monster Hunter už od minulého podzimu, vypadá to, že lovci ze západních končin si na nejnovější díl počkají alespoň rok.

Jak je v sérii zvykem, pozdější re-edice titulu s přídomkem G, tedy Monster Hunter 4G, která tradičně obsahuje trochu nového obsahu, je naplánovaná na vydání někdy na podzim tohoto roku. MH4G vyjde pouze v Japonsku (a možná i přilehlých zemích) a k nám se dostane až na jaře 2015 pod názvem Monster Hunter 4 Ultimate a (zatím?) pouze na 3DS. Podívejte se na oznámení producentem Rjózo Cudžimotem.

Nový díl slibuje zatím největší posun v sérii. Podvodní souboje z trojky jsou nahrazeny vertikálním pohybem, který hru vezme "do nových výšin". Z videa je patrný důraz na pohyb v prostoru a to nejen na ploché zemi, ale i na přeskakování propastí, lezení na stěny, šplhání po krápnících i po šlahounech po stěnách. Souboje tak budou plynulejší a dynamičtější.

V Monster Hunter 4 Ultimate nalezneme mezi starými známými wyvernami jako Gigginox, Khezu, Tigrex, Rathian a Rathalos i několik neznámých. Nově hra také konečně přinese možnost hraní po internetu s dalšími třemi hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama