Zhlédněte fan film Deus Ex
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zhlédněte fan film Deus Ex

Zhlédněte fan film Deus Ex

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

30. 3. 2014 11:54 5
Reklama

Pokud vás, stejně jako nás, nepotěšil Deus Ex: The Fall, jehož recenzi jsme vám přinesli v minulém týdnu, spravte si chuť s krátkým fanouškovským filmem. Mluvit zde o amatérském pokusu, by bylo zcela nevhodné, neboť se jedná o vyladěnou 12minutovu jízdu, kterou musí vidět každý správný fanoušek série.

Za filmem Human Revolution - Deus Ex stojí Moe Charif, který byl sám sobě scénáristou, režisérem, produkčním i hlavním hrdinou. Aby na YouTube dostal svůj počin, pracoval tvrdě po dobu dvou let a je jen škoda, že se podobný snímek s tak přísným důrazem na detail a herní věrnost nemůže v celovečerní stopáži propracovat na plátna kin. V tomto případě tedy budeme muset počkat na to, jak dopadne chystaná holywoodská adaptace režírovaná Scottem Derricksonem, do té doby si Human Revolution - Deus Ex určitě pusťte několikrát.

Pro neangličtináře připomínáme, že YouTube disponuje funkcí strojového překladu například anglických titulků do češtiny. Pro pochopení premisy by vám ale i neobratně přeložená čeština mohla posloužit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama