Detaily ohledně FF Explorers pro 3DS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily ohledně FF Explorers pro 3DS

Detaily ohledně FF Explorers pro 3DS

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 6. 2014 16:34 2
Reklama

Jeden z trochu upozaděných titulů ohlášených během letošní E3 byl multiplayerové Final Fantasy Explorers pro Nintendo 3DS. Informace z japonského magazínu Famitsu mluvily až o hře čtyřech hráčů a možnosti hrát až za 20 různých tradičních tříd.

Dnes, když se objevila zpráva o registraci značky i v Americe, což by naznačovalo, že by FF Explorers mohlo vycestovat i do zámoří, se o hře dozvídáme další novinky, které určitě fanoušky mutliplayerových RPG potěší.

Kromě čtyř odhalených tříd (Knight, Monk, WM a BM) si budeme moci zahrát třeba za Dragoona, Paladina, Barda, Thiefa, Ninju, Red Mage nebo Time Mage. Každá třída nám dovolí přiřadit k různým tlačítkům až osm odlišných schopností nebo útoků a také by měla fungovat nějaká možnost kombinace schopností mezi třídami. Hra by měla být postavena na klasickém Job systému, tedy postupnému osvojování si dovedností a pak jejich využívání i v rámci jiných tříd. Třídy pak budou mít výhody při používání "svých" dovedností - například Black Mage bude mít mana cost u útočných kouzel o polovinu nižší.

Final Fantasy Explorers se budou odehrávat na ostrově, na kterém bude mnoho různých prostředí a hráči si budou moci vybrat, kam vyrazí za dobrodružstvím. Hra bude mít příběh, ale jeho dohrání nebude znamenat konec - ve skutečnosti tím začne ta hlavní část hry, která by měla zabrat 100 až 200 hodin.

Final Fantasy Explorers by měly podporovat co-op jak lokálně, tak i online. Kdyby hra měla úspěch, Square Enix by rád z Explorers udělal pořádnou herní sérii akčních RPG.
Hru prý vyvíjí tak, aby zachytili podstatu klasických FF her v novém kabátku multiplayerové akční RPG. Pokud se však nenajdou 4 hráči, bude možnost si ochočit určité příšery a přidat si je do party. Ta pak může sestávat ze dvou hráčů a dvou příšer.

Nový titul je jeden z několika, které Square Enix chce přinést na platformy od Nintenda. Kromě FFE ještě víme o Dragon Quest XI a X, které prozatím pouze v Japonsku míří na Wii a Wii U. Final Fantasy Explorers zní jako recept na úspěch. Hry ze série Final Fantasy Crystal Chronicles pro NGC, Wii a DS byly svého času poměrně dobře hodnocené a našly si své fanoušky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama