Resident Evil na Vitu vyjde později
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resident Evil na Vitu vyjde později

Resident Evil na Vitu vyjde později

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 4. 2015 10:11
Reklama

Všechny čtyři epizody survival hororu Resident Evil: Revelations 2 už jsou nějaký ten pátek venku a stejně tak kompletní verze hry pro PC, PS3, PS4, X360 a Xbox One. Jedna platforma ale stále chybí.

Verzi pro PlayStation Vita vyvíjí pod dohledem původních autorů z Capcomu kanadský tým Frima Studio a na rozdíl od ostatních platforem v tomto případě jako vydavatel figuruje přímo Sony. Rozporuplný epizodický horor ale vyjde na handheldu od Sony až v létě.

Podle PS Blogu autoři čekali, až bude k dispozici kompletní hra, a vývojáři tak budou mít k dispozici celý kód. Port pro Vitu má obsahovat všechny epizody i DLC. Online kooperaci v Raid módu ale znovu doplní až některý z updatů po vydání hry, což je naprosto nepochopitelné, když se má titul začít prodávat až za několik měsíců a na coop museli čekat už hráči na konzolích a PC.

Ovládání hry bude prý přizpůsobeno možnostem handheldu, jednou z novinek tak bude třeba možnost mířit pomocí gyroskopu. Přesné datum vydání Revelations 2 na Vitu je ale stále ve hvězdách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama