Revelations 2 prý prodají milion kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Revelations 2 prý prodají milion kopií

Revelations 2 prý prodají milion kopií

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 5. 2015 12:11
Reklama

Capcom si pochvaluje epizodický model, který nedávno narouboval na hororovou sérii Resident Evil. Pokud se vám hra moc netrefila do vkusu, zřejmě vás překvapí, jak dobře si vede.

Capcom se pochlubil, že survival horor Resident Evil: Revelations 2 je na dobré cestě, aby prodal jeden milion kopí. Vydavatel je údajně velmi spokojen se silným startem nového byznys modelu i tím, jak široké možnosti nákupu zákazníkům nabídl.

Škoda, že Capcom nechtěl prozradit podrobná čísla a prodeje jednotlivých epizod, protože čtyři epizody v součtu pochopitelně mají velkou šanci pokořit milionovou hranici, zvlášť když uvážíme, že se jedná o široce multiplatformní titul. Nicméně mnohem zajímavější by bylo zjistit, kolik lidí, kteří si koupili první epizodu, u série vydrželo až do konce a jaký byl naopak počet těch, kteří během následujících dějství odpadli.

Čtyřdílné kooperativní dobrodružství vycházelo po dobu čtyř týdnů v digitální distribuci a uzavřelo jej vydání kompletní diskové verze. Hra je k dispozici na PC, PS3, PS4, X360 a Xboxu One, přičemž verze pro handheld PS Vita se má objevit v prodeji během léta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama