První část Revelations 2 je na XO zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První část Revelations 2 je na XO zdarma

První část Revelations 2 je na XO zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 11. 2015 09:29 5
Reklama

Kooperativní akce ve strašidelných kulisách Resident Evil: Revelations 2 od Capcomu od nás získala dost rozporuplná hodnocení. Respektive každá část na tom byla kvalitativně jinak. Pokud jste se této epizodické záležitosti na jaře vyhnuli v obavách, zda by vás chytla, máte nyní dobrou příležitost osahat si ji bez rizika, že utratíte peníze za něco, co vám nesedne.

První dějství čtyřdílného dobrodružství je nyní k dispozici na Xboxu One zcela zdarma. Každá další část vás pak přijde na 6 dolarů, tedy v přepočtu asi 150 korun. Zdarma je první epizoda Resident Evil: Revelations 2 s podtitulem Penal Colony i na PS Storu ve verzi pro PlayStation 4. Na PS3 stojí 159 korun. Na starém Xboxu je naopak první epizoda strašidelné kooperativní akce zdarma.

My jsme první epizodě udělili v recenzi hodnocení 3/5 a v našem verdiktu padlo: “Symbolická cena a akční mód Raid se navzdory počátečnímu zklamání až rozčarování postarají o to, že vezmete Revelations 2 na milost a i přes četné chyby vás nakonec bude první epizoda docela bavit.”

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama