Pikachu se stane detektivem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pikachu se stane detektivem

Pikachu se stane detektivem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 1. 2016 15:47 5
Reklama

Příští týden oblékne Pikachu koženou hučku a stane se Sherlockem Holmesem. V Japonsku vyjde pro Nintendo 3DS šílená kombinace Pokémon a detektivní adventury. Bizarní výtvor ponese název Detective Pikachu: Birth of a New Combination a slibuje poctivou kriminalistickou práci s žlutým hlodavcem v hlavní roli.

První náznaky existence podobného titulu se objevily již před dvěma lety, kdy na YouTube vyšla ukázka prazvláštního techdema. Video, zachycující zaznamenávání pohybů obličeje a dabingu považovali hráči za vtipný úlet, autoři to ale mysleli vážně. Nintendo dnes potvrdilo, že je Pikachu detektivka realitou a na svá Nintendo 3DS si jí budou moct japonští hráči pořídit už příští týden. Oznámení doprovázeli neskutečně bizarním trailerem. Zamyšlený Pikachu pochodující deštivou ulicí, studující důkazy nad šálkem čaje nebo ohledávající místo činu? Naprostá detektivní idyla. Vypíchnout je nutno i fantastický hluboký hlas, kterým je hrdina obdařen.

Jako třešnička na dortu pak může působit to, že se možná jedná o první díl delší série. Je tedy dost dobře možné, že se dočkáme celé řady příběhů s vyšetřujícím Pokémonem v hlavní roli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama