Plná verze Don't Starve Together se blíží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Plná verze Don't Starve Together se blíží

Plná verze Don't Starve Together se blíží

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 4. 2016 16:12 2
Reklama

Multiplayerový přídavek pro Don’t Starve brzy finálně vystoupí z programu předběžného přístupu a hráči tak budou moci okusit plnou verzi síťové složky hry. Tu lze již nyní hrát samostatně a do plné verze ji Klei Entertainment posunou již 21. dubna.

Pro vývojáře se po předchozích třech titulech a dvou přídavcích jedná o nejdelší dobu strávenou v early access, výsledek by však měl prý stát za to. V příspěvku na Steamu pak autoři děkují komunitě za dlouhou podporu a slibují hru pravidelnými aktualizacemi pochopitelně podporovat i nadále.

Po roce a půl stráveném v režimu rozpracované hry Klei konečně srovnali obsah základní hry i tohoto přídavku. A co se plánů do budoucna týče, tak vývojáři plánují zapracovat na podpoře delších herních sezení, na lepší přípravě hry pro modifikace, na kvalitnějším PvP a na řadě dalších herních mechanik.

Takže pokud jste si Don’t Starve Together v minulost již pořídili, tak za necelé dva týdny bude hra kompletní. Ty ostatní by pak mohla nalákat nabídka ta, že za jednu cenu momentálně obdrží hráči na Steamu jednu kopii pro kamaráda navíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama