Hollywood chystá film o detektivu Pikachu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hollywood chystá film o detektivu Pikachu

Hollywood chystá film o detektivu Pikachu

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 7. 2016 08:47 2
Reklama

Pokémoni si v posledních dnech užívají svůj masivní návrat na výsluní a jak už to tak bývá, železo se musí kout, dokud je žhavé. Nejen, že Nintendo nezapomnělo v uplynulém týdnu připomenout fanouškům, že kromě Pokémon Go se letos na trh chystá i plnohodnotná dvojice her Sun a Moon. Roztomilé příšerky míří i na stříbrné plátno, poprvé v hollywoodské produkci.

Podobné snahy samozřejmě přicházely i v minulosti, s neuvěřitelným růstem popularity po vydání Pokémon Go ale právě teď evidentně přišel ten správný čas. Podle serveru Deadline se smlouvu s Nintendem a The Pokémon Company podařilo získat studiu Legendary Pictures, které v nedávné minulosti do světa vypustilo zběsilost jménem Warcraft: První střet.

Ale pozor, pokud čekáte, že půjde o klasický animovaný film, ve kterém budeme sledovat vzestup mladého trenéra Pokémonů ke slávě, jste na omylu. Film bude hraný a jeho děj se bude točit okolo Detektiva Pikachu, který se objevil ve spinoffu pro 3DS exkluzivně pro Japonsko. Žlutý detektiv tedy bude řešit záhady ve světě Pokémonů, co se vám na tom nezdá? Produkce filmu má začít někdy v příštím roce a bližší detaily zatím neznáme. Už teď si ale dovolíme tipovat, že to bude pořádná jízda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama