Metrico dorazí v srpnu na další platformy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Metrico dorazí v srpnu na další platformy

Metrico dorazí v srpnu na další platformy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 7. 2016 07:31
Reklama

Pokud vlastníte Vitu a měli jste před dvěma lety aktivní členství ve službě PlayStation Plus, tak jste mohli narazit na vcelku zajímavou plošinovku jménem Metrico. Ta ve své vylepšené verzi dorazí mezi hráče opět, tentokráte ale na Xbox One, PC a na PS4, kde může mnohé potěšit i zajímavou slevou.

Té se dočkají všichni majitelé původní verze včetně těch, kteří hru získali v rámci programu PS+. Nutností je pak aktivní členství i v době pořízení rozšíření hry, jež na trh opět dorazí již 23. srpna. Ať už se ale ke hře dostanete jakkoli, tak čekat na vás bude reaktivní hratelnost poskládaná z unikátních prvků, které budou přesně reagovat na to, co zrovna uděláte.

Pohyb vlevo může znamenat zmenšení překážky, zmáčknutí tlačítka výskoku pak naopak její růst.

Posun z jednoho konce obrazovky na druhý zde totiž není vůbec jednoduchý a prakticky vše je poskládáno z diagramů a matematických vzorců. Výstupní hodnoty a spolu s nimi například i velikost překážky pak závisí na vstupu – pohybu hráče. Pohyb vlevo tak může znamenat zmenšení překážky, zmáčknutí tlačítka výskoku pak naopak její růst. Tím hra klade důraz na perspektivu a mnoho hádanek tak je třeba vnímat z více stran.

Pokud jste navíc na hru narazili, tak se s rozšířenou edicí můžete těšit na více obsahu, který zde má formu více světů, herních režimů a celkově většího počtu výzev. Dle slov autorů na PlayStation blogu nemá nový titul za názvem číslovku 2 je proto, že hra stále ještě obsahuje něco hádanek z originálu, a to už rozhodně zní zajímavě. Pokud je to pravda, tak se tímto jistě dá ospravedlnit cenovka 7 dolarů pro majitele původní verze hry, což platí samozřejmě pouze v případě PS4 edice.

A drobnou ukázku hratelnosti pak přináší nový přiložený trailer, na výsledný verdikt už ale nebude třeba příliš dlouho čekat – jak již bylo vyřčeno, hra vychází 23. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama