Zveřejněn koncept art zrušeného Epic Donald
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zveřejněn koncept art zrušeného Epic Donald

Zveřejněn koncept art zrušeného Epic Donald

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 8. 2016 09:49
Reklama

Asi nejslavnější vrubozubý opeřenec se měl dočkat svého vlastního Epic titulu. Epic Donald bylo plánováno jako sequel dvojice her Epic Mickey, bohužel bylo zrušeno ve velice rané fázi vývoje. Ilustrátor Patrick Block zveřejnil několik koncept artů které pro připravovaný titul stvořil.

Dle jeho slov za svou práci dostal jeho tým včas a plně zaplaceno, nikdy ale nebyla využita. Disney se později rozhodlo přeorientovat na tvorbu titulů pro mobilní zařízení, především tablety. Ilustrátor svou tvorbu momentálně prodává. Ke  zveřejněným obrázkům přidává i krátkou zprávu.

“Zdravím! Tohle je Pat Block, koncepční výtvarník komiksů a videoher společnosti Walt Disney. V roce 2012 jsem měl tu čest spolupracovat s Warrenem Spectorem a studiem Junction Point na pokračování Epic Mickey a Epic Mickey II od Disney. Hra měla obsahovat Kačera Donalda, Kačerov a k nim náležející svět. Tvrdě jsem pracoval na Kačerově založeném na tvorbě Carla Barkse, inspiroval jsem se jeho komiksy a snažil se pro herní svět zachytit feeling 50. let. Bohužel se v té době Disney rozhodlo přeorientovat na jejich dnešní cestu her pro tablety. Ačkoliv nám za naše koncepty bylo plně a včas zaplaceno, dodnes nebyly využity. Vzhledem k vývoji nového projektu Kačeřích příběhů ale doufám, že jednou titul využívající naší práci uvidíme,” vysvětluje okolnosti Patrick.

Je tedy pravděpodobné, že se nějakého videoherního projektu s Donaldem v hlavní roli dočkáme. Otázkou zůstává kdy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama