Vault hostí postavy z Nuka-Worldu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vault hostí postavy z Nuka-Worldu

Vault hostí postavy z Nuka-Worldu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 8. 2016 10:41
Reklama

Fallout Shelter se dočkal nového updatu. Verze 1.7 do populární hry pro mobily, tablety a PC přináší nejen nové questy a výzvy, ale především maskoty z DLC Nuka-World pro Fallout 4.

Váš protiatomový kryt navštíví Bottle a Cappy, maskoti zmíněného zábavního parku, který 30. srpna rozšíří svět Falloutu 4. Bethesda tímto originálním způsobem oslavuje příchod poslední expanze pro velký Fallout. Jakmile splníte speciální quest, ve vaultu se objeví zmíněná dvojice. Odměnou vám budou extra zátky a Nuka-Cola Quantum.

Kromě toho na vás budou v kanceláři čekat další úkoly a mise. Každý pátek se také začne ve Fallout Shelter objevovat speciální týdenní quest a podobné časově omezené úkoly se budou vypisovat i při zvláštních příležitostech, jako jsou různé svátky. Netrpěliví hráči dostanou rovněž možnost questy přeskočit výměnou za Nuka-Colu Quantum.

Fallout Shelter je k dispozici zdarma na iOS i Androidu a také na PC. Verzi pro Windows si musíte stáhnout za pomoci aplikace Bethesda.net Launcher, mobilní/tabletové verze najdete v App Storu, respektive Google Play.

Fallout Shelter je první mobilní hra od Bethesdy a vydavatel už díky jejímu úspěchu plánuje více podobných titulů. Tohle překvapení Bethesda odhalila loni na své tiskovce na E3. Na iOS vyšla hra hned v červnu, na Androidu loni v srpnu. PC verze pak debutovala v polovině letošního července. V té době se také firma pochlubila, že titul zkusilo 50 milionů hráčů a díky mikrotransakcím šlo rovněž o obrovský komerční úspěch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama