Třetí sezóna Walking Dead vyjde na podzim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Třetí sezóna Walking Dead vyjde na podzim

Třetí sezóna Walking Dead vyjde na podzim

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 9. 2016 15:32 3
Reklama

Kromě toho, že Telltale oznámili datum vydání druhé epizody Batmana a ukázali na výstavě PAX West v praxi systém komunitou řízeného multiplayeru jménem crowdplay, tak také oznamují pokračování série Živých mrtvých.

Třetí sezóna se na obrazovky počítačů, konzolí i mobilních zařízení dostane pod jménem The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier již v listopadu letošního roku. Telltale Games zároveň avizují, že podobně jako u Batmana se do kamenných obchodů dostane i fyzický nosič s první epizodou a season passem obsahujícím všechny dodatečné části vyprávění.

Třetí sezóna Walking Dead vyjde na podzim
i Zdroj: Hrej.cz

Detaily příběhu jsou zatím nejasné a Telltale je drží pod pokličkou, již nyní však víme, že se hráči ujmou role nové postavy – Javiera, který se za každou cenu bude snažit udržet pohromadě svoji rodinu. K tomu se hráči chopí ale i Clementine, nyní již čerstvé teenagerky. Vyprávění se pak má mimo jiné otírat i o to, kterak bude Javier poznávat novou Clementine a zjišťovat, kým se vlastně za ta léta stala.

Navrch Telltale přinášejí kromě výše přiloženého plakátu i novou sadu obrázků a připomenut si určitě můžete také trailer, kterým se hra představila již v rámci uplynulé E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama