První video z druhé epizody Batmana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První video z druhé epizody Batmana

První video z druhé epizody Batmana

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 9. 2016 09:50
Reklama

Po prvních screenshotech je tu i video, kterým nás vývojáři ze studia Telltale Games lákají na druhou epizodu své adventurní série s Batmanem v hlavní roli. Druhá část nazvaná Children of Arkham vychází už 20. září, tedy příští úterý.

Jak vám ukáže samotné video, nic z toho, co jsme vám prozradili v minulé novince, není ani tak spoiler v pravém slova smyslu jako spíš návnada. Vývojáři o “tom” koneckonců už několikrát mluvili a zmínky na konto oné zápletky se objevily opakovaně. V úterý hra vyjde na PC, Mac, PS4 a Xbox One. Na další verze přijde řada později. První epizoda ostatně také nabrala na starých konzolích a mobilních platformách mírné zpoždění.

V prodeji už je i disková verze, která funguje jako season pass a na médiu jako takovém najdete pochopitelně jen první epizodu. Ta je v prodeji pro PS3, PS4, X360 a Xbox One. Pětidílná sága se ale teprve rozjíždí. A aniž bych chtěl zlobit někoho dalšími potenciálními prozrazeními, musíme odcitovat alespoň slova samotných Telltale. Do čeho byl zapleten Thomas Wayne? Proč byl zabit? Je na vás, abyste zjistili pravdu. Ale jakou masku si nasadíte? Netopýra, anebo miliardáře…?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama