Extrémní opotřebení plavek v DoA Xtreme 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Extrémní opotřebení plavek v DoA Xtreme 3

Extrémní opotřebení plavek v DoA Xtreme 3

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 9. 2016 14:54 15
Reklama

V duchu hesla “zpráv o Dead or Alive Xtreme 3 není nikdy dost” přinášíme další žhavou novinku k pikantní nové funkci. Podobně jako předtím bojovka Dead or Alive 5: Last Round se i set prázdninových miniher dočkal rozšíření v podobě trhajícího se oblečení.

Zničitelné oblečení, uniformy a plavky budou zřejmě příští rok v japonských videohrách podobným hitem jako před pár lety v těch západních třeba luk. Nesmí prostě chybět nikde. Před časem jsme psali o akci SG/ZH School Girl/Zombie Hunter pro PS4, kde jde o jednu z důležitých vlastností, a holky z Dead or Alive nezůstávají pozadu.

Co vás zřejmě překvapí, je skutečnost, že novinka je k dispozici formou DLC úplně zdarma. Má to ale háček. Zatím je k dispozici jen pro původní japonskou verzi hry, nikoli globální asijskou, která obsahovala anglické titulky a šířila se dále po světě. Potřebujete tak nejen japonský účet na PSN, ale i kopii ze země vycházejícího slunce, která neobsahuje jiné jazykové lokalizace.

To vám ale zase tak moc vadit nemusí a zřejmě se spokojíte s novým trailerem, kterým se Team Ninja pochlubil. Součástí DLC jsou navíc plavky ze sportovní mangy Keijo!!!!!!!! a DLC je k dispozici pro PS4 i Vitu.

Když už děvčata dostala ty plavky z papíru (jinak si jejich nespolehlivost nedokážeme snad ani vysvětlit), byla by vážně škoda, kdybychom vás o jejich půvaby museli připravit. Snad se tak nakonec tento update objeví i v naší verzi a po vydání PS VR se jim podíváme na zoubek. VR patch byl naneštěstí před nedávném také odložen a nové datum vydání zatím autoři nestanovili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama