Koncem října se do Gothamu vrátí Batman
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Koncem října se do Gothamu vrátí Batman

Koncem října se do Gothamu vrátí Batman

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 10. 2016 17:08
Reklama

Autoři hned dvou epizodických sérii dnes přispěchali s daty vydání dalších částí. Nejprve jsme se dozvěděli, že poslední dějství první sezóny Hitmana studio IO Interactive vydá 31. října a nyní se o slovo hlásí i Batman od Telltale.

Třetí epizoda s podtitulem New World Order vyjde 25. října na PC, PS4 a Xboxu One. Další platformy budou následovat později, jak už je v tomto případě zvykem. Osud Gothamu visí na vlásku, povstává nová generace superpadouchů, kteří temnému rytíři pořádně znepříjemní život.

Jestliže se už nemůžete nové epizody dočkat, čekání si můžete zkrátit sledováním třetí epizody vývojářského deníčku Batman: Unmasked. Jeho zvláštním hostem je Travis Willingham, který ve hře propůjčil hlas Harveymu Dentovi. A v pořadu se neobjevil jen tak náhodou. Pětatřicetiminutové video totiž nabídne i první krátkou ochutnávku z nového dílu.

Vývojáři nás lákají na to, že se Batman ještě víc zamotá do pečlivě utkaných pavučin intrik, ale víc už vám nemůžeme prozradit ani dále citovat z oficiálních materiálů pro případ, že byste se k této sérii stále nedostali, ale měli to v budoucnu v plánu. Další popis budoucího děje se totiž významně odvolává na předchozí události. Ale když zdůrazníme, že Harveyho představitel není ve studiu jen tak pro nic za nic, určitě si už dokážete domyslet, kam se příběh další epizody stočí.

Zbývající dvě epizody z celkem pětidílné série se jmenují Guardian of Gotham a City of Lights. I když my jsme zatím z nového dobrodružství netopýřího muže nebyli příliš nadšení, stále jsme nad novinkou od Telltale nezlomili hůl a doufáme, že si s přibývajícími epizodami vylepší reputaci. Minimálně pro zajímavý nápad dát stejný prostor “postavám” Batmana i Bruce si podle nás tato epizodická série ještě šanci zaslouží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama