Fallout Shelter slaví Den díkůvzdání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout Shelter slaví Den díkůvzdání

Fallout Shelter slaví Den díkůvzdání

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 11. 2016 10:15 1
Reklama

Původně mobilní hit Fallout Shelter se dočkal dalšího objemného udpatu, který se však nevěnuje tradičním aktualizacím a opravám, ale přináší především něco nového po obsahové stránce. Bethesda tak na svém webu avizuje, že dnes již dostupný patch přináší nové lokace, další úkoly a k tomu také obsah spojený se svátkem díkůvzdání.

Protože děkovat je v postapokalyptickém světě za co, tak Bethesda do hry přidává časově omezené exkluzivity, které se skládají z úkolů, unikátních svátečních výzdob pro místnosti a barevných outifů. To jsou novinky týkající se listopadové nabídky, v prosinci se pak hráči mohou těšit z objektů a událostí, jež budou naopak vyzdvihovat nadcházející Vánoce.

Fallout Shelter slaví Den díkůvzdání
i Zdroj: Hrej.cz

Než ale napadne sníh a bude tato nabídka aktuální, tak se mohou hráči již nyní těšit i z dalších novinek – mezi ty patří nové lokace, jež budou dle Bethesdy povědomé všem fandům čtvrtého dílu série. Řeč je o temných jeskyních, do kterých lze vysílat své odvážné dobrodruhy.

Kompletní výčet novinek je k dispozici na stránkách Bethesdy, kde se rovněž dočtete o tom, že se tyto sezónní i stálé nabídky týkají všech verzí hry, tedy těch mobilních i té pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama