Switch: příslušenství a další porce spekulací
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Switch: příslušenství a další porce spekulací

Switch: příslušenství a další porce spekulací

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 1. 2017 14:18
Reklama

Od uvedení Nintenda Switch na trh nás dělí přibližně ještě čtvrt roku, ale už se představuje první příslušenství. Společnost Snakebyte oznámila, že na jaře pošle do obchodů celé portfolio produktů, které by mělo oslovit novopečené majitele nejnovější konzole.

Příští týden bychom se měli dozvědět od Nintenda další podrobnosti ke Switchi. Snad se bude konečně mluvit o hrách, ceně zařízení a přesném datu vydání. Ještě předtím je tu ale third party příslušenství výrobců, kteří už musejí mít konkrétnější informace, aby mohli včas přichystat své produkty. Snakebyte bude prodávat sluchátka, cestovní pouzdro, čistící hadřík na obrazovku, ochrannou fólii chránící displej, náhradní kloboučky na analogy i obaly pro samotné hry.

Kromě toho si ale výrobce dělá zálusk také na stávající majitele retro konzole Mini NES. Pro ni má připravený mimo jiný prodlužovací kabel ke gamepadu, jehož standardní délka značně omezuje hráče v užívání. Příslušenství si můžete prohlédnout na obrázcích v galerii.

Když už j řeč o Switchi, stojí za zmínku, že společnosti Atlus a Sega vyloučily, že by se hry Persona 5 a Yakuza 0 chystaly na konzoli od Nintenda. Nebo PC či Xbox. Podle PR manažera Johna Hardina jde o PlayStation exkluzivity. Hodně se v posledních dnech mluví také o tom, že by Switch mohl nabídnout vlastní VR řešení, bude mít údajně konečně pořádné on-line funkce, zbaví se Friend kódů, nabídne hlasový chat i nahrávání a sdílení záznamů z hraní.

Kromě toho také rozvířila vody zpráva, že Beyond Good & Evil 2 od Ubisoftu bude mít na Switchi roční exkluzivitu a teprve až potom vyjde na ostatních platformách. Tvrdí to alespoň Laura Kate Dale, která už dříve přišla s několika důvěryhodnými informacemi. Od stejné insiderky jsme se ostatně dozvěděli i informace z předchozího odstavce. Teaser z Beyond Good & Evil 2 bychom údajně mohli spatřit už příští týden v rámci prezentace Nintenda, kterou by měl uzavřít. Video je podle ní již hotové.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama