Farming Simulator míří na Vitu a 3DS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Farming Simulator míří na Vitu a 3DS

Farming Simulator míří na Vitu a 3DS

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 1. 2017 13:12 1
Reklama

Vedle Nintendo Switch verze Farming Simulatoru oznámili tvůrci z týmu Giants Software ještě jeden nový přírůstek do série – Farming Simulator 18. Pokud byste však chtěli hned jásat nad brzkým oznámením plnohodnotného pokračování, tak vaše nadšení musíme hbitě krotit – řeč je totiž o handheldové odnoži farmářské série.

Farming Simulator 18 je, kontinuitě číselné řady navzdory, jen drobným titulem a něčím, co doplní portfolio velkých her. Hra má přinést zatím blíže neupřesněné novinky v oblasti hratelnosti, množství techniky a zemědělských strojů obecně však bude v porovnání s ostatními verzemi podstatně omezenější. Hra nabídne na 50 kusů techniky od více než 30 různých výrobců. Z těch tvůrci vyjmenovávají například Challenger, Fendt, Massey Ferguson a Valtru.

Bližší detaily bohužel tisková zpráva zatím nezmiňuje, a kromě plánovaných platforem a velmi vágního data vydání (2017) tak bohužel zatím nic dalšího nevíme. PR oddělení týmu však již v minulosti dokázalo, že s dávkováním informací pracovat umí (viz karta FS 17) a nemáme tedy obavy o to, že bychom se v brzkých týdnech nedočkali konkrétních informací.

A jestliže jste dosud holínky nenasadili a dosavadní úspěch hry vás míjel, tak konzolovou a PC verzi Farming Simulatoru 17 si můžete zakoupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama