Porovnání grafiky Skyrimu na Switch a PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Porovnání grafiky Skyrimu na Switch a PC

Porovnání grafiky Skyrimu na Switch a PC

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

17. 1. 2017 10:40 8
Reklama

Pokud je pro vás jedním z lákadel nové konzole od Nintenda i možnost, zahrát si na cestách plnohodnotný pátý díl série The Elder Scrolls, pak pro vás máme video, porovnávající grafiku mezi Switch a vylepšenou PC verzí. Je nutné brát v potaz, že Switch zvládá jen rozlišení 720p a grafický čip nemá takový výkon, jako velká grafická karta.

Video se objevilo po sérii náznaků i následného potvrzení přítomnosti Skyrimu na Nintendu Switch a je opravdu jen čistě na vás, zda se vám výsledek zamlouvá, či nikoliv. Na jednu stranu se pořád bavíme o možnosti hrát opravdu velkou hru mobilně a navíc v grafice, kterou nabídla HD předělávka; na straně druhé ale nenabídne Skyrim na Switchi tolik oblíbené mody a pořád jde o titul, který vyšel před necelými čtyřmi lety. Značí to samozřejmě i fakt, že všichni zájemci už museli hrou (několikrát?) projít a kromě zmiňované mobility neexistuje mnoho pádných důvodů, proč hru hrát znovu na cestách.

Jestli Skyrim pro Switch naznačuje, že se v budoucnu dočkáme i Falloutu, není v tuto chvíli jasné, vše je příliš opředeno spekulacemi a nemá příliš valného smyslu se jimi zaobírat. Mrkněte proto na slibované video, které porovnává dostupné – a ne zcela přímé - záběry z prezentace Switch verze se shodnými záběry z HD remasteru, natočenými při hraní na počítči. Komprese prezentačních záběrů tedy hraje svoji roli, i tak jsou ale rozdíly jasně patrné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama