Nové detaily a obrázky z Breath of the Wild
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové detaily a obrázky z Breath of the Wild

Nové detaily a obrázky z Breath of the Wild

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 1. 2017 10:17
Reklama

Čekání na nový plnohodnotný díl série The Legend of Zelda trvá více než pět. Dosud poslední Skyward Sword vyšel v listopadu 2011 ještě na původní Nintendo Wii. Od té doby jsme se dočkali několika remasterů, například Windwakeru pro Wii U či Ocarina of Time a Majora’s Mask pro 3DS. Vyšly také spin-offy Tri Force Heroes či Hyrule Warriors, letos v březnu se ale konečně dočkáme nového velkého pokračování s podtitulem The Breath of the Wild. A okolo něj se poměrně nepřekvapivě i v posledních dnech objevily zajímavé zprávy.

O dvě z nich se postaral sám producent hry Ejdži Aonuma. Ten byl v rozhovoru pro portugalskou mutaci serveru IGN dotázán, zda se hra dočká i alternativních konců. Ačkoli měly dřívější díly série vždy poměrně jednoznačný závěr, v případě novinky to bude trochu jinak. Aonuma přiznal, že v Breath of the Wild bude k dispozici více než jeden konec: „Máme alternativní zakončení hry pro hráče, kteří splní určitá kritéria. Pokud uděláte nějaké věci, uvidíte jiný konec,“ říká producent hry.

Další otázka padla i na Linkova koně jménem Epona, který se prvně objevil v Ocarina of Time a od té doby byl přítomen v několika dalších pokračováních. Aonuma potvrdil, že se Epona v Breath of the Wild vrátí, ale nechtěl specifikovat detaily o tom, jak k tomu dojde a jak je to vůbec s ohledem na Linkův stoletý spánek možné.

Kromě těchto informací jsme se o víkendu dočkali také několika nových screenshotů ze hry a také obrázku mapy herního světa, která bude přibalena ke speciální a sběratelské edici Breath of the Wild. Nová Zelda vychází 3. března jako launchový titul pro Nintendo Switch, zároveň se jedná o labutí píseň Wii U. Hru si můžete objednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama