Obrázky ze Splatoon odhalují novou mapu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obrázky ze Splatoon odhalují novou mapu

Obrázky ze Splatoon odhalují novou mapu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 1. 2017 13:45
Reklama

Statistika hovoří jasně – jestliže se u vás doma nachází ambiciózní a prodejními průšvihy stíhané Wii U, tak se vám pravděpodobně na polici vyjímá i online akce Splatoon. Konzole samotné se prodalo zhruba 14 milionů, Splatoon pak přistál do knihovny více než 4,5 milionů hráčů. Není tedy divu, že odhalení pokračování bylo jedním z největších taháků bližšího představení konzole, na jakékoli detaily však bylo Nintendo skoupé.

Hra by měla přijít ve druhém kvartále letošního roku a bohužel ani dnes nelze očekávat bůhvíjaký informační nášup, zcela zkrátka ale fandové této barevné akce také nepřijdou. Japonský Twitter účet Nintenda totiž sdílí pár obrázků z nové mapy hry. Ta nese název Barnacle Sports Club (jedná se o překlad, může se změnit) a je plná sportovního náčiní, horolezecké stěny nevyjímaje.

Tradiční vložené okénko Twitteru tentokrát vynecháváme zcela záměrně – originální příspěvek je plný našincům nesrozumitelných znaků a obrázky níže přiložené poslouží jako dostatečná ilustrace. Dozvíte se z nich například to, že Barnacle Sports Club je mapou na první pohled relativně malou, je však dostatečně členitá a nabízí vyžití jak horizontální, tak i vertikální, byť přímo lezení po stěně asi očekávat nemůžeme.

Ducha hry z těchto pár obrázků sice ještě nevyčteme, první video (připomenout si jej můžete níže) však hovoří jasně – od minula se toho příliš mnoho nezměnilo a Splatoon 2 je stále tou stejnou ztřeštěnou arkádou. Teď již jen nezbývá než doufat, že Nintendo dokáže přijít i s něčím originálním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama