Loading Zeldy na Switchi trvá půl minuty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Loading Zeldy na Switchi trvá půl minuty

Loading Zeldy na Switchi trvá půl minuty

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 1. 2017 11:26 1
Reklama

Informační šílenství kolem Nintenda Switch sice mírně utichlo, to ale neznamená, že by se kolem chystané konzole stále netočily zajímavé zprávy. Pojďme se tedy podívat na to, co se okolo hybridního herního zařízení v posledních dnech urodilo.

Předně došlo o víkendu k potvrzení toho, že se na Switchi objeví hra Oceanhorn: Monster of the Uncharted Seas od studia FDG Entertainment. Akční RPG původně vyšlo v roce 2013 pro mobilní zařízení s operačním systémem iOS, později se však dočkalo i portů na Android, PC, Mac, PlayStation 4 a Xbox One. V plánu je i verze pro PlayStation Vita a jak nyní potvrdili vývojáři na Twitteru, hra zamíří i na Switch. Podle jejich slov prý na této silné konzoli poběží hra přímo skvěle. Hra je často přirovnávána k sérii The Legend of Zelda, až tedy budete mít dost Breath of the Wild, třeba vás na Switchi osloví právě Oceanhorn.

Kromě toho jsme se také dočkali updatu oficiálních technických specifikací konzole. Dvěma nejzajímavějšími prvky jsou informace o baterii a možnostech kabelového připojení k internetu. Protože Switch neobsahuje Ethernet port, budete se muset buď spolehnout na bezdrátové připojení přes Wi-Fi, nebo si pořídit speciální redukci. Co se týče baterie, v případě nutnosti výměny bude třeba kontaktovat oficiální zákaznický servis, jako je tomu například v případě produktů od společností Apple nebo Samsung. Plné nabití baterie potrvá zhruba tři hodiny, pokud je konzole v režimu spánku. Na jedno nabití by měla vydržet zhruba šest hodin, při hraní náročných her, jako je například nová Zelda, to však budou zhruba tři hodiny.

Zajímavé je i víkendové zveřejnění videa, které znovu ukazuje uživatelské rozhraní konzole, tentokrát však zachycuje i spuštění hry a následné nahrávací časy. Interface stále působí velmi jednoduše a přehledně, loading však rozhodně není bleskový. Posuďte sami.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama