1-2-Switch předvádí několik miniher
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 1-2-Switch předvádí několik miniher

1-2-Switch předvádí několik miniher

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 2. 2017 08:52 9
Reklama

Nintendo Switch vychází již za tři týdny a kromě dalšího pokračování legendární série The Legend of Zelda si na něm budete při spuštění prodejů moci zahrát i titul 1-2-Switch. Tento soubor miniher nás při představení konzole spíše uvedl do rozpaků, lidé v trailerech se však evidentně dobře baví, něco na tom tedy zřejmě bude.

Nintendo v uplynulých hodinách aktualizovalo oficiální web hry a představilo dalších několik miniher. 1-2-Switch jich bude celkem obsahovat 28 a momentálně zbývá představit posledních deset. My se ale nyní zaměříme na aktuální várku.

První minihra nese lakonický název „Soda“ a už z traileru jistě pochopíte, o co v ní půjde. S přáteli si budete podávat láhev pořádně bublavé tekutiny. Díky unikátním vlastnostem ovladačů Joy-Con poznáte, v jakém stavu je nápoj uvnitř a s lahví zatřesete tak, aby vám v rukou neexplodovala, ale vašemu soupeři pokud možno ano. Na párty pro skupinu mírně opilých lidí určitě dobrá zábava.

O poznání bizarnější je druhý kousek s názvem Baby. Ten vás postaví do role rodiče, který musí ukolébat malé dítě a uložit je ke spánku. Nejsem si úplně jist, zda by většina matek a otců zrovna tuto aktivitu považovala za zábavnou, dítě je ale naštěstí jen na displeji konzole a nemusíte se tak bát kontaktu s jakýmkoli fekálním materiálem.

Následuje Beach Flag, který připomíná řadu starších pohybových her. Budete prostě běhat na místě co nejrychleji, abyste dorazili k cílové vlajce dříve než váš soupeř. Sousedi v bytě pod vámi z toho asi nebudou tak nadšeni, ale pocit vítězství, který prožívá děvče v traileru, bychom určitě také chtěli absolvovat na vlastní kůži.

Další na řadě je Eating Contest, tedy soutěž v jezení. I tato minihra využije další z technologických vymožeností ovladačů Switche, jak si můžete povšimnout na přiloženém videu. Hráči pak připadne složitý úkol co nejrychlejšího pohybování ústy. Možná si u toho vyhodíte čelist, ale zrovna tahle minihra je zatím z tohoto seznamu naším favoritem.

Pětici trailerů uzavírá Wizard, tedy kouzelník. Pokud jste sledovali poslední díl filmového Harryho Pottera, určitě si vzpomenete na souboj titulního chlapce s hlavním záporákem, Lordem Voldemortem. Něco dost podobného vám poskytne i tato minihra, jen je škoda, že balení zřejmě nebude obsahovat ty sexy fialové kostýmy. Už se ale nemůžeme dočkat, až si s Jirkou během obědové pauzy v redakci dáme souboj na hůlky!

Pokud vás tyto trailery zaujaly, určitě zamiřte na oficiální stránky hry, kde jich najdete ještě dalších třináct. 1-2-Switch vychází 3. března, tedy společně se samotnou novou konzolí od Nintenta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama