Aljaška pro Steep se opozdí. Bude za 14 dní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Aljaška pro Steep se opozdí. Bude za 14 dní

Aljaška pro Steep se opozdí. Bude za 14 dní

David Plecháček

David Plecháček

13. 2. 2017 10:59 1
Reklama

Pokud máte rádi zimní sporty ale zimně tam venku neholdujete, možná sedáváte doma na gauči a hrajete Steep, prosincovou novinku od Ubisoftu. Studio z Annecy nám přichystalo mapu velehor, na které koukali přímo z okna. Pocit, že jste opravdu někde na vrcholcích hor, dokázali ve Francii navodit přímo skvěle. Ale možná by si to chtělo rozšířit obzory. A tak jsme se měli 10. února bezplatně vydat na Aljašku. Nestalo se. Ubisoft své DLC odložil.

Bezplatné rozšíření o novou lokaci jsme brali už od samotného oznámení jako vstřícný krok, ale pokud jste ve hře nové kopce v pátek a přes víkend hledali, tak to bylo marné. Musíte si počkat ještě dva týdny. „Náš tým je odhodlaný vytvářet ty nejlepší možné zážitky. Z tohoto důvodu jsme raději odložili bezplatný update obsahující Aljašku,“ stojí v oficiálním prohlášení.

V přiloženém teaseru se můžete podívat, na co se těšit. Na Aljašce se nachází mnoho pohoří, od Aleutských hor, Aljašských hor s nejvyšším bodem Severní Ameriky Denali (dříve Mount McKinley, 6 168 m.n.m), až po Saint Elias Mountains. V tomto horském uzlu se pro změnu nachází Mount Saint Elias (5 488 m.n.m.), hora často považována za nejkrásnější štít celé Severní Ameriky.

Kam přesně nás vývojáři zavedou, a o která lákadla se s námi podělí, to se dozvíme 24. února, kdy slibované DLC konečně vyjde. Steep je v prodeji na Xbox One, PlayStation a PC. V recenzi jsem hře udělil 4 z 5. Pokud nad ní přemýšlíte, můžete si jí pořídit na Xzone.cz za 799 korun na PC a o stovku dráž ve verzi pro Xbox a PS4. V plánu je i verze pro Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama