Konami předvádí intro Super Bomberman R
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konami předvádí intro Super Bomberman R

Konami předvádí intro Super Bomberman R

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 2. 2017 10:54 4
Reklama

Když se řekne Bomberman, ti starší z nás si vybaví díl z roku 1990, který je v Evropě známý spíše pod názvem Dyna Blaster. Extrémní popularitu si ale získal také Atomic Bomberman z roku 1996, první titul z této série, který vyšel pro platformu Windows a vsadil především na multiplayerová klání až deseti hráčů. Značka má za sebou ale prakticky desítky dílů na rozličné platformy včetně mobilů či hracích automatů. Již za něco málo přes dva týdny se ale dostaneme k pokračování zcela novému, které navíc vychází jako exkluzivní launchový titul pro Nintendo Switch.

Vydavatelská společnost Konami se dnes pochlubila úvodním intrem, které srší barvami stejně tak, jako samotná hra. Na hře se již nepodílí studio Hudson Soft, které celou sérii započalo a bylo i u jejích nejslavnějších momentů. Namísto toho je Super Bomberman R vyvíjen týmem HexaDrive, sídlícím v japonské Ósace. To v minulosti pracovalo například na portech Metal Gear Solid: Snake Eater pro Nintendo 3DS nebo The Legend of Zelda: The Wind Waker HD pro Wii U.

Princip nového Bombermana si zachovává staré známé elementy, které pro sérii fungují již od roku 1985. Strategickým rozmisťováním bomb se snažíte odstranit své protivníky, sbíráte různé power-upy, které vám tuto činnost usnadňují a samozřejmě se snažíte o to, abyste se sami neocitli v dlouhých plamenech. Nový díl pro Switch přinese totéž, jen v moderním stylu. Konami jde dokonce tak daleko, že slibuje fotorealistickou grafiku.

Zahrát si můžete buďto režim Battle až pro osm hráčů, nebo se pustíte do příběhu, který lze projít sólo či v kooperaci s jedním kamarádem. Dohromady se ve hře objeví 50 arén, které často nabídnou dynamické změny podmínek. Kromě titulního Bombermana si můžete zahrát za plejádu jeho sourozenců, ve hře se také setkáte se starými známými nepřáteli. A příběh obohatí hlasy slavných herců. No, my jsme na to docela zvědavi. A pokud vám intro nestačí a chcete vidět, jak se celá ta zběsilost hraje, můžete se podívat na čtvrt hodiny gameplay záběrů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama