Zelda bude mít poprvé season pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zelda bude mít poprvé season pass

Zelda bude mít poprvé season pass

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

14. 2. 2017 14:06 2
Reklama

Trend očividně nelze zastavit a bylo jen otázkou času, než se západní výmysl v podobě season passů a záplavy DLC stane samozřejmostí i u donedávna nedotknutelných sérií. Jak prozrazuje titulek, očekávaná Zelda pro Nintendo Switch a Wii U bude další z mnoha her, slibující hráčům rozšiřující obsah, do něhož si mohou zajistit vstup zakoupením zmiňovaného season passu.

V případě Breath of the Wild půjde o dvojici větších DLC, které si v Nintendu cení na 20 dolarů. Season pass se začne prodávat 3. března a hráči se vydání slíbených balíčků dočkají v létě a v zimě. Producent Eidži Aonuma v krátké videu vysvětlil, že i přes obrovskou rozlohu světa Hyrule pořád existuje potenciál pro jeho zvětšování a pevně věří, že si fanoušci díky DLC užijí prozkoumávání a samotné hraní ještě více.

Vzápětí také odhalil konkrétní detaily, které v případě prvního DLC slibují novou jeskyni do challenge módu, novou obtížnost a nové prvky mapy. V případě druhého balíčku se můžeme těšit na nový příběh, dungeon a další výzvy. Jako bonus pak všichni, kdo si season pass zakoupí, dostanou do startu hry trojici truhlic s pokladem navíc; k nalezení budou v Great Plateau a budou obsahovat „užitečné předměty“ a exkluzivní oblečení pro hlavního hrdinu.

Na závěr musíme podotknout, že Zelda rozhodně není první větší hrou japonské provenience, která se dočkala příslibu budoucího obsahu. Například do Smash Bros. přibývají nové postavy a také Splatoon nezůstal ochuzen o nové herní módy a další obsah. Tak, doufejme, že Nintendo bude přistupovat k DLC s rozmyslem, v případě Zeldy určitou hodnotu (alespoň na papíře) stále vidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama