First person mód dělá Street Fighteru ostudu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka First person mód dělá Street Fighteru ostudu

First person mód dělá Street Fighteru ostudu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 2. 2017 13:39 3
Reklama

Před pár dny se na internetu objevila informace, že bojovka Ultra Street Fighter II: The Final Challengers pro Switch bude obsahovat nějaký first person mód. Znělo to docela podivně, ale šlo o důvěryhodnou zprávu zakládající se na fotografii japonské krabičky. Co si ale pod tím vlastně představit? Dnes už to víme.

Nějak jsme si nedovedli informaci spoji s retro grafikou hry. Speciální režim se ale rychle vybarvil. A upřímně řečeno, doufali jsme v něco originálnějšího. Novinka ze všeho nejvíc připomíná první hry s pohybovým ovládáním. Jde o minihru, jejíž pojetí se značně liší od zbytku titulu Ultra Street Fighter II: The Final Challengers.

Hráč drží v každé ruce jeden Joy-Con a s jejich pomocí napodobuje různé útoky, například kultovní Hadouken. Coby Ryu stojíte v aréně, nabíhají na vás nepřátelé a vy likvidujete jednoho po druhém v grafice, která spíše než starý Street Fighter připomíná ty nové, konkrétně čtyřku a pětku. Z videa se navíc zdá, že hra reaguje na ovladače se značným zpožděním a moc dobře ani nerozeznává jednotlivé pohyby.

Smyslem módu je porazit co nejvíc nepřátel. Kromě zmíněného Hadoukenu je k dispozici i Shoryuken a Tatsumaki Senpukyaku. S pomocí získaných bodů postupně zlepšujete schopnosti vaší postavy.

Bohužel se tak nepotvrdila domněnka, že by takto šlo hrát běžný arkádový režim. A hra ani nenabídne v tomto módu svou specifickou pixelartovou grafiku, která si dodnes uchovává jedinečné kouzlo.

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers vyjde ještě letos a zatím míří jen na Switch. Objevily se ale náznaky, že by se časem mohla hra objevit také na dalších platformách. Jde o nejnovější verzi Super Street Fighteru II Turbo z roku 1994.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama