Studio tají, jaká verze Skyrimu míří na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Studio tají, jaká verze Skyrimu míří na Switch

Studio tají, jaká verze Skyrimu míří na Switch

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 2. 2017 15:20 4
Reklama

Okolo portu RPG The Elder Scrolls V: Skyrim z roku 2011 pro Switch panuje od počátku úžasný zmatek. Nejprve Nintendo ukázalo hru ve své prezentaci jako hotovou věc. Následně Bethesda tvrdila, že vlastně port hry není jistý. A když se konečně potvrdil, stále není jasné, o jakou verzi se bude jednat.

Některá srovnávací videa už leccos naznačila. Skyrim pro Switch vypadá, zdá se, lépe než původní verze pro Xbox 360 a PlayStation 3. Není ovšem jasné, zda dosahuje kvalit PC verze, anebo dokonce remasteru s podtitulem Special Edition, který vyšel loni v říjnu. Nebo to, zda bude alespoň obsahovat DLC Dawnguard, Hearthfire a Dragonborn jako Legendary Edition z června 2013.

Jisté prostě není nic a samotná Bethesda do situace nechce vnést více světla. Alespoň zatím. Těžko říct, co je k tomu vede. Šéf vývoje Skyrimu Todd Howard prohlásil v rozhovoru pro Polygon, že zatím nemůže říct, jaká verze Skyrimu zamíří na Switch. Jsme o to netrpělivější, že Skyrim je jednou z mála opavdu velkých third party her. I když jde o starší titul.

Howard před pár dny také prohlásil, že Nintendo dříve nemělo o tituly od Bethesdy velký zájem. Ostatně Skyrim bude prvním dílem ze ságy The Elder Scrolls na konzoli od Nintenda. A první hrou od Bethesdy od roku 1991 a Home Alone pro NES.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama