Lego City Undercover přijde s co-op režimem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lego City Undercover přijde s co-op režimem

Lego City Undercover přijde s co-op režimem

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 2. 2017 16:57 4
Reklama

Už 4. dubna vychází vylepšená verze povedené městské akce Lego City Undercover, která se poprvé objevila na Nintendu Wii U a nyní si ji budou moci užít hráči na Nintendu Switch, Xboxu One, PlayStationu 4 a také na PC. Spolu s datem vydání dnes vývojáři z TT Games odhalili kooperační režim s podporou split-screenu.

Po vzoru dalších Lego her od těchto vývojářů bude split-screen zpracován dynamicky tak, aby v danou chvíli viděli oba hráči pokud možno co nejvíce z herní obrazovky. Počítá se pak se vzájemným využíváním schopností obou postav - tedy detektiva Chase McCaina a jeho parťáka, kteří se budou snažit dopadnout Rexe Furyho.

Ačkoliv se to nemusí na první pohled zdát, Lego City Undercover vyniká nad ostatními licencovanými hrami s Lego tématikou zejména tím, že se jedná o akci v otevřeném světě, která svým střihem hodně připomíná legendární GTA. K dispozici jsou otevřené lokace, vozidla a nelineární mise, plné klasického Lego humoru.

Abyste si mohli o vylepšené verzi Lego City Undercover udělat lepší obrázek, vypustili vývojáři do světa i nový trailer, který vypadá hodně slibně. Předsudky stranou, tohle je ta velká hra, na kterou Lego čekalo, vydání na všech hlavních platformách by ji pak mělo mohutně pomoci v překročení vlastního stínu a rozšíření povědomí lépe, než tomu bylo v případě vydání původní verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama