Don't Starve Together má nový přídavek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Don't Starve Together má nový přídavek

Don't Starve Together má nový přídavek

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 4. 2017 07:07 4
Reklama

Zdařilá nezávislá survival akce Don’t Starve Together přináší bezplatný přídavek jménem A New Reign. Ten se prezentuje čerstvým trailerem kombinujícím záběry ze hry a animované předěly a k tomu můžete zavítat i na čerstvý příspěvek na Steam stránce hry. Tam se lze dočíst o značném množství změn a oprav, jež tento přídavek přináší.

Zatím však pouze do PC verze hry – A New Reign je aktuálně zcela zdarma pouze tam a nový obsah v podobě vylepšených biomů, nových obrů (Toadstool, Bee Queen, Klaus a Antlion), změnách v mapách i v craftingu tak zatím potěší pouze majitele počítačových verzí hry. Ti se však zároveň dočkali varování toho, že by bylo záhodno nastartovat novou hru – ne všechny změny se mohou projevit v již rozehraných lokacích a zejména v již vygenerovaných mapách.

Ty nově vytvořené tak mohou přinést i nová překvapení, jež spočívají například v podobě oáz v pouštích či ve skrytých pokladech a artefaktech uvnitř temných jeskyní. K tomu lze také ochočit nové chlupaté společníky a krajinou tedy lze putovat nejen bok po boku se spoluhráči, ale i s bandou neokoukaných němých tváří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama