Trailer láká na dnešní debut Strážců Galaxie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer láká na dnešní debut Strážců Galaxie

Trailer láká na dnešní debut Strážců Galaxie

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 4. 2017 14:47 4
Reklama

Telltale Games dnes za doprovodu skladby Can the Can od Suzi Quatro vykopávající svou novou adventurní sérii Guardians of the Galaxy. První epizoda se jmenuje Tangled Up in Blue.

Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket a Groot nebudou mít za úkol nic menšího než zachránit celý vesmír. První část bude k dispozici ještě dnes na PS4, Xboxu One a PC. Záhy se objeví také na Androidu a iOS.

Už před pár týdny se rovněž objevily nepotvrzené informace, že by nová série měla zamířit společně s epizodickým Batmanem od Telltale i na Switch. Studio ale zatím tuto spekulaci nepotvrdilo navzdory tomu, že se v nabídce několika e-shopů objevila předobjednávka krabicové verze. První epizoda zatím sbírá lehce nadprůměrná hodnocení a pokud jde o negativa, vyčítá se jí v podstatě totéž, co všem ostatním hrám od Telltale už několik let.

Mimochodem, název epizody Tangled Up in Blue odkazuje ke stejnojmenné skladbě Boba Dylana z roku 1975. Nejde o náhodu, i všechny další epizody autoři pojmenovali po hudebních hitech: Under Pressure, More than a Feeling, Who Needs You, Don't Stop Believin.

Na další hře podle Strážců Galaxie pracuje studio Eidos Montreal pro Square Enix. Druhý film dorazí do českých a slovenských kin 4. května. Hlavní hvězdou herního dabingu je Nolan North v roli Rocketa. Obsazení se od hollywoodské adaptace zcela liší a hra s ní nemá žádnou přímou souvislost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama