Sám dělá akční RPG inspirované Dark Souls
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sám dělá akční RPG inspirované Dark Souls

Sám dělá akční RPG inspirované Dark Souls

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 4. 2017 09:32 6
Reklama

Jestliže jsou fromovky vaší srdcovou záležitostí, určitě s nadějí vyhlížíte každý titul, který se snaží jejich specifické hratelnosti a výjimečnosti přiblížit. Jedním z nich má být i akční RPG Sunless Chronicles, které se otevřeně hlásí k inspiraci Dark Souls.

První gameplay záběry se objevily na kanálu jednočlenného týmu Far South Creations, který hru připravuje. Skoro pětiminutové video obsahuje i souboj s bossem. Dojde na něj přibližně v polovině záznamu. Hru pohání Unreal Engine, ale jde o raný prototyp a znovu stojí za zdůraznění, že se jedná o výtvor jediného člověka.

Soubojové mechanismy jeho autor demonstruje na demo mapě Frozen Cove ze hry Infinity Blade. Svůj titul by chtěl vydat zdarma na Windows, iOS i Android. Doufá, že se tak stane ještě letos, ale zřejmě byste měli brát takový příslib s rezervou. Na oficiálním diskuzním fóru Unreal Enginu pak autor upřesnil, že by zdarma měl být hra jen na iOS a Android a verzi pro Windows chce prodávat za symbolickou blíže neupřesněnou cenu.

Uvažuje i o dalších platformách, jako jsou PS4 a Switch, ale bude záležet na tom, zda se mu podaří dohodnout s výrobci konzolí. Na to, že jde o práci jediného člověka, nevypadá dosavadní výsledek jeho snažení vůbec špatně. Co myslíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama