Další Nintendo Direct se zaměří na Arms
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další Nintendo Direct se zaměří na Arms

Další Nintendo Direct se zaměří na Arms

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 5. 2017 17:22
Reklama

Sportovní soubojová arkáda Arms určená exkluzivně pro Nintendo Switch se brzy ukáže ve větším měřítku, neboť právě dnes Nintendo oznámilo další prezentaci Nintendo Direct. A ta se bude věnovat výhradně tomuto na soubojích založenému titulu.

Prezentace přitom začne již zanedlouho a Nintendo ji spustí o pravé půlnoci na čtvrtek. Ukázka sice slibuje důraz prakticky výhradně na tento akční titul, diváci se však mohou vedle toho těšit také na odhalení nového traileru rovněž akčního Splatoon 2.

Pro připomenutí si níže nenechte ujít dřívější trailer hry, jež se zaměřuje na přímé souboje mezi hráči a která se ovládá nejen klasickými tlačítky, ale rovněž i pohybem rukama s ovladači. Multiplayer hry přitom bude hratelný jak on-line, tak i v režimu rozdělené obrazovky a v rámci přímého propojení konzolí. V různých konfiguracích si tak budou moci hráči vyzkoušet unikátní bojovku založenou na principu vystřelovacích rukou, jejichž trajektorii lze přímo ovlivňovat.

Od zítřejší prezentace si pak slibujeme další ukázky přímo z hraní hry a pravděpodobně i představení dalších postav a možností jejich úprav. Plná verze hry pak dorazí v průběhu června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama