Soutěžte o klíč na nového Pokémona
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Soutěžte o klíč na nového Pokémona

Soutěžte o klíč na nového Pokémona

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 5. 2017 12:00 1
Reklama

Dosud poslední dvojice dílů populární série Pokémon s podtituly Sun a Moon vyšla koncem loňského roku na handheld Nintendo 3DS a sklidila nemalé uznání od kritiky i fanoušků. V naší recenzi ostatně Vojta udělil maximální hodnocení. Pokud Pokémony stále hrajete, určitě vám přijde vhod následující příležitost.

Distribuční společnost ConQuest Entertainment nám totiž věnovala deset klíčů pro aktivaci nového speciálního Pokémona jménem Lycanroc v takzvaném Midnight Mode. Přestože sám Vojta by aspoň jeden moc chtěl, všechny jsou určeny pro vás a chudák tedy zřejmě ostrouhá. O to větší šanci ale máte vy. Protože však zájemců určitě bude hodně a podarovat můžeme jen deset z vás, bude získání kódu podmíněno včasnou odpovědí na soutěžní otázku.

Ptáme se vás, jak se jmenuje Pokémon, který se nachází na obrázku ve Vojtově recenzi, konkrétně v rámečku “Voláme SOS”. Odpověď nám zašlete na adresu soutez@hrej.cz, do předmětu prosím uveďte heslo POKÉMON. Prvních deset správných odpovědí odměníme výše zmíněným klíčem. Ten následně můžete ve hře uplatnit způsobem, který je popsán v pokynech na této stránce. Hodně štěstí!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama