Oxygen Not Included je v early access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oxygen Not Included je v early access

Oxygen Not Included je v early access

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 5. 2017 08:02
Reklama

Dle předchozích slibů byl prvotní alfatest nového nelístostného simulátoru vesmírné kolonie od týmu Klei Entertainment ukončen, hra dorazila do standardního programu předběžného přístupu a autoři u té příležitosti také vypustili nový trailer.

Ten láká k zakoupení hry (na Steamu k mání za něco málo přes 600 korun, majitelé jakéhokoli jiné hry od Klei navíc obdrží 20 % slevu), do které zároveň s vypuštěním do programu předběžného přístupu dorazil i nový obsah. O tom ale již více vypovídá přiložený příspěvek na Steamu, ve kterém autoři v první řadě hráčům děkují za dosavadní přízeň.

Každopádně co se nových prvků týče, tak nová aktualizace jménem Agricultural Upgrade obsahuje nové budovy, recepty, bohatší možnosti hospodaření na zakládaných farmách a další drobnosti. Ty navrch korunuje nová obrazovka s podrobným přehledem stravovacích návyků kolonistů a která kupříkladu ukáže i požadavky a očekávání vašich svěřenců.

Z dalších novinek tvůrci popisují lepší management energie a řadu dalších větších či menších drobností, kterými však vývoj ještě rozhodně nekončí. Vstup do zóny předběžného přístupu je v tomto případě jen pouhým milníkem a vývojáře tím čeká ještě dlouhá cesta. My každopádně budeme hře věnovat pozornost i nadále, takže nám zůstaňte nakloněni. A pokud s tímto titulem již máte své zkušenosti, tak se určitě nezapomeňte podělit o své dojmy v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama